Pasta Recipe in English and Hindi | Best Red Sauce Pasta at home.

 


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About red sauce Pasta-Pasta may be a quite food often made victimization associate flat mixture of flour homogenised in with water or eggs, and framed into sheets or totally different shapes, at that time fried by effervescent or heating.


Cooking Time-Plan on cookery your dry noodles somewhere within the vary of eight to ten minutes, contingent upon the type of alimentary paste. all the same, begin checking it following four minutes since it will shift hooked in to the scale of the noodle. within the event that you have created new alimentary paste noodles, you will simply have to be compelled to bubble in short


Fixings(INGREDIENTS)


225 weight unit alimentary paste pasta


450 weight unit roma tomato


4 cloves garlic


1/2 teaspoon bean stew items


2 teaspoon basil


1 tablespoon parsley


salt as required


1/2 tablespoon further virgin oil


squeezes powdery dark pepper


3 cup water


2 red bean stew


Step by step directions to make RED SAUCE PASTA


Stage 1/3 Prepare The Red Sauce And Boil The  paste


1.》Warmth oil in an exceedingly cooking pan over medium fireplace and add minced garlic aboard slashed red bean stew and red bean stew chips. combine and saute for two minutes. Take another dish, pour the water and warmth it to the purpose of boiling. At that time, add alimentary paste to the effervescent water aboard some salt and 1/2 tbsp oil. Cook the alimentary paste for one or two of moments. At the purpose once it's fried through, channel the extra water and move the alimentary paste to a different bowl.


2.》bubbled paste


Stage 2/3 Cook Tomatoes along side Herbs For 10-12 Minutes


Presently, heat the oil and add the stripped (or pureed) tomatoes, basil and parsley to the instrumentation. mix all of the fixings well and let it stew for ten minutes till the sauce begins to thicken. At the purpose once the sauce begins getting consistency, postpone the burner and add salt and dark pepper powder to the sauce. Keep the sauce heat. Add the alimentary paste over the nice and cozy sauce and throw cautiously in order that each bit is roofed with the sauce.


3.》fry-pasta


Stage 3/3 alimentary paste is prepared To Relish


Cook for 2-3 minutes a lot of and after serve the Red Sauce alimentary paste promptly. to form it a lot of perfumed, you'll be able to dry meal one or two of basil leaves, smash them with some bean stew drops, oregano and add it to the dish. This spice combination can create your alimentary paste considerably a lot of luscious. Serve it with staff of life and relish this flavoursome alimentary paste.


                             IN HINDI

 पास्ता के बारे में-पास्ता एक प्रकार का भोजन है जिसे आम तौर पर पानी या अंडे के साथ मिश्रित गेहूं के आटे के अखमीरी आटे से बनाया जाता है, और चादर या अन्य आकृतियों में बनाया जाता है, फिर उबालकर या बेक करके पकाया जाता है।

      

पकाने की समय-योजना, पास्ता के प्रकार के आधार पर, अपने सूखे नूडल्स को  चार मिनट के बाद इसे चेक करना शुरू करें क्योंकि यह नूडल के आकार के आधार पर भिन्न हो सकता है। यदि आपने ताजा पास्ता नूडल्स बनाया है, तो आपको केवल एक मिनट के लिए उबालने की आवश्यकता हो सकती है


सामग्री


२२५ ग्राम पास्ता पेनी


450 ग्राम रोमा टमाटर


लौंग लहसुन


1/2 छोटा चम्मच बीन स्टू आइटम


चम्मच तुलसी


बड़ा चम्मच अजमोद


आवश्यकता अनुसार नमक


1/2 बड़ा चम्मच अतिरिक्त कुंवारी तेल


  काली मिर्च पाउडर


३ कप पानी


२ लाल मिर्च


पास्ता कैसे बनाये


1.》स्टेप १/३ रेड सॉस तैयार करें और पास्ता को उबाल लें


एक कड़ाही में मध्यम आंच पर तेल गरम करें उसमें कटी हुई लाल मिर्च गुच्छे के साथ कीमा बनाया हुआ लहसुन डालें।और समें पानी डालें और उबाल आने दें। फिर, उबलते पानी में थोड़ा नमक और 1/2 पास्ता को  तो अतिरिक्त पानी निकाल दें और पास्ता को दूसरे बाउल में निकाल लें।


उबला हुआ पास्ता


2.》चरण २/३ टमाटर को जड़ी बूटियों के साथ १०-१२ मिनट के लिए पकाएं Cook


अब, जैतून का तेल गरम करें और पैन में छिलके (या प्यूरी) टमाटर, तुलसी और अजमोद डालें। सारी सामग्री को अच्छी तरह मिला लें और ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten, तो बर्नर को बंद कर दें और सॉस में नमक और काली मिर्च पाउडर डालें। सॉस को गर्म रखें। गर्म सॉस के ऊपर पास्ता डालें और सावधानी से टॉस करें ताकि प्रत्येक टुकड़ा सॉस के साथ लेपित हो जाए।


फ्राई-पास्ता


3.》चरण ३/३ पास्ता स्वाद के लिए तैयार है


2-3 मिनट और पकाएं और फिर रेड सॉस पास्ता को तुरंत परोसें। इसे और सुगंधित बनाने के लिए, आप कुछ तुलसी के पत्तों को सूखा भून सकते हैं, उन्हें कुछ मिर्च के गुच्छे, अजवायन के साथ कुचल सकते हैं और पकवान में डाल सकते हैं। यह हर्ब फ्यूजन आपके पास्ता को और भी स्वादिष्ट बना देगा। इसे गार्लिक ब्रेड के साथ परोसें और इस स्वादिष्ट पास्ता का स्वाद लें

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